جمعه 25 مهر 1404 ساعت 14:59:06
العربیه English

جهش تولید، با مشارکت مردم

  • 1404/07/13 - 12:49
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZZz

نظارت سختگیرانه بر تولید کنسرو ماهی در جنوب استان؛ سلامت مردم در اولویت

در راستای صیانت از سلامت جامعه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه کارشناسان از واحدهای تولید کنسرو تن ماهی در کنارک، چابهار و دشتیاری بازدید و روند تولید تا بسته‌بندی را به‌طور دقیق بررسی کردند.

به گزارش ایفدانا؛ در راستای ارتقای سلامت جامعه و نظارت مستمر بر تولید مواد غذایی، دکتر الیاس عبدالهی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه کارشناسان حوزه غذا از واحدهای تولید و بسته‌بندی کنسرو تن ماهی شهرستانهای کنارک، چابهار و دشتیاری بازدید کردند.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: در این بازدید، تمامی مراحل تولید از جمله انتخاب و نگهداری مواد اولیه، فرآیند پخت و کنسرو کردن، رعایت اصول بهداشتی خطوط تولید، شرایط انبارش و نحوه بسته‌بندی محصولات به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی با تأکید بر اینکه سلامت مردم مهم‌ترین اولویت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر است گفت: نظارت‌های مستمر و کارشناسی بر صنایع غذایی، به‌ویژه واحدهای فعال در حوزه کنسرو ماهی، با هدف پیشگیری از هرگونه مخاطرات بهداشتی و صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان انجام می‌شود.

 

وی افزود: ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و افزایش اعتماد مصرف‌کنندگان، نیازمند رعایت کامل ضوابط بهداشتی و استانداردهای ملی است و سازمان غذا و دارو  در این زمینه با جدیت عمل خواهد کرد.

 

کارشناسان معاونت غذا و دارو نیز در این بازدید، ضمن ارائه راهکارهای تخصصی برای بهبود فرآیند تولید، بر لزوم رعایت دقیق اصول بهداشت مواد غذایی توسط واحدهای تولیدی تأکید کردند.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 1083
مهدی عطایی
خبرنگار

مهدی عطایی

تصاویر

تنظیمات قالب