نظارت سختگیرانه بر تولید کنسرو ماهی در جنوب استان؛ سلامت مردم در اولویت
در راستای صیانت از سلامت جامعه، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه کارشناسان از واحدهای تولید کنسرو تن ماهی در کنارک، چابهار و دشتیاری بازدید و روند تولید تا بستهبندی را بهطور دقیق بررسی کردند.

به گزارش ایفدانا؛ در راستای ارتقای سلامت جامعه و نظارت مستمر بر تولید مواد غذایی، دکتر الیاس عبدالهی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به همراه کارشناسان حوزه غذا از واحدهای تولید و بستهبندی کنسرو تن ماهی شهرستانهای کنارک، چابهار و دشتیاری بازدید کردند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: در این بازدید، تمامی مراحل تولید از جمله انتخاب و نگهداری مواد اولیه، فرآیند پخت و کنسرو کردن، رعایت اصول بهداشتی خطوط تولید، شرایط انبارش و نحوه بستهبندی محصولات بهصورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت.
وی با تأکید بر اینکه سلامت مردم مهمترین اولویت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر است گفت: نظارتهای مستمر و کارشناسی بر صنایع غذایی، بهویژه واحدهای فعال در حوزه کنسرو ماهی، با هدف پیشگیری از هرگونه مخاطرات بهداشتی و صیانت از سلامت مصرفکنندگان انجام میشود.
وی افزود: ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و افزایش اعتماد مصرفکنندگان، نیازمند رعایت کامل ضوابط بهداشتی و استانداردهای ملی است و سازمان غذا و دارو در این زمینه با جدیت عمل خواهد کرد.
کارشناسان معاونت غذا و دارو نیز در این بازدید، ضمن ارائه راهکارهای تخصصی برای بهبود فرآیند تولید، بر لزوم رعایت دقیق اصول بهداشت مواد غذایی توسط واحدهای تولیدی تأکید کردند.