نوشابههای رژیمی هیچ ارزشی در رژیم غذایی شما خلق نمیکنند
مصرف زیاد نوشابههای گازدار میتواند منجر به افزایش وزن، بیماریهای قلبی و عروقی و سایر مشکلات شود.

سید مرتضی اسماعیلی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اظهار داشت: در ساخت نوشابه از مواد مختلفی استفاده می شود که خوردن آنها به صورت جداگانه کمی وحشتناک به نظر می رسد! و مهمترین مواد تشکیل دهنده نوشابه هم دی اکسید کربن، اسید، کافئین، رنگ کارامل، طعم دهنده ها، نگه دارنده ها میباشند.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: صرف نظر از این موضوع، یک چیز را به خوبی میتوانیم متوجه شویم: نوشابههای رژیمی هیچ ارزشی در رژیم غذایی شما خلق نمیکنند. بنابراین، اگر میخواهید جایگزینی برای نوشابههای معمولی پیدا کنید، آب آشامیدنی را پیشنهاد میکنیم. البته که میتوانید به سراغ نوشابههای رژیمی هم بروید اما میزان مصرف آن مهم است.
وی بیان کرد: اگر بخواهید هر روز این نوشیدنی را مصرف کنید، در نهایت تفاوتی در رژیم غذاییتان ایجاد نکردهاید، اما مصرف اندک آن و جایگزینیاش با نوشابههای معمولی، میتواند خوبیهایی برای شما هم داشته باشد. نوع رژیمی نوشیدنی ها نیز به پایین آمدن مشکلات سلامت قلب کمکی نمی کند.
وی تصریح کرد: افرادی که قصد دارند سلامت قلب شان حفظ شود، باید از مصرف نوشیدنی هایی با شیرین کننده های مصنوعی مانند نوشابه رژیمی خودداری کنند.
سیدمرتضی اسماعیلی سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی افزود: افرادی که نوشیدنی های قندی و نوشیدنی های غیر الکلی با شیرین کننده های مصنوعی مصرف می کنند بیشتر در معرض سکته و بیماری های قلبی قرار دارند، چرا که این نوشیدنی ها ناسالم هستند و شیرین کننده های مصنوعی داخل آن ها با افزایش وزن، مقاومت به انسولین و دیابت در ارتباط می باشد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: میزان مصرف نوشیدنی های قندی و نوشیدنی های حاوی شیرین کننده های مصنوعی، رو به افزایش می باشد طی سال های اخیر، مصرف نوشیدنی های قندی در سراسر دنیا افزایش یافته و این نوشیدنی ها تأثیراتی را بر روی سلامت قلب و متابولیسم بدن به همراه دارند.
وی تصریح کرد: آب میوه ها و شربت ها جزء نوشیدنی های قندی هستند که دست کم حاوی ۵ درصد قند و ۱۰۰ درصد آبمیوه هستند. نوشیدنی های رژیمی، نوشیدنی های حاوی شیرین کننده های مصنوعی می باشند.