شنبه 20 اردیبهشت 1404 ساعت 01:28:05
العربیه English

جهش تولید، با مشارکت مردم

  • 1404/01/26 - 08:24
  • - تعداد بازدید: 13
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZCw

پرداخت ۱۰۲ میلیارد تومان بدهی دارویی و تجهیزاتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر

دکتر الیاس عبدالهی، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر، از پرداخت بدهی ۱۰۲ میلیارد تومانی این دانشگاه به شرکت‌های تأمین‌کننده دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد.

به گزارش ایفدانا، دکتر الیاس عبدالهی سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اعلام کرد: بدهی ۱۰۲ میلیارد تومانی دانشگاه به شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی تسویه شده است.

وی با اشاره به اهمیت تعهدات مالی در حوزه سلامت، تصریح کرد: این پرداخت با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی و بهبود خدمات درمانی در منطقه انجام شده است.

دکتر عبدالهی همچنین افزود: با همکاری سازمان غذا و دارو و سازمان برنامه و بودجه کشور، برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت بهینه منابع مالی و جلوگیری از انباشت بدهی‌های آینده صورت گرفته است.

این اقدام دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گامی مؤثر در جهت تقویت زنجیره تأمین دارو و تجهیزات پزشکی و ارتقای کیفیت خدمات درمانی در حوزه دانشگاه به شمار می‌رود.

  • گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار معاونت
  • کد خبر : 777
مهدی عطایی
خبرنگار

مهدی عطایی

تنظیمات قالب